FIK-gutta hadde ikke all verdens beste forutsetning for å vinne dagens seriepremiere mot Trane i smågutter 's 7'ver kamp i seriens 1 runde. Med bare 6 faste spillere på laget og + 1 innleid leiesoldat fra FIK -94 lag klarte allikevel Flaktveit-gutta å stå høyt opp med laget. Flaktveit kjørte det ene angrepet etter det andre men uten å få uttelling på de 10 talls sjansene sine i første omgang. Man skulle derfor tro at spillerene etterhvert ville la dette gå utover i ren frustrasjon og troen på å vinne....

Men trener og lagleder Morten hadde troen på guttene sine idag, og pusjet guttene til å ikke gi opp, men forsatt beholde troen om at målene skulle komme etter hvert. Som troll opp av eske skulle det endelig løsne for flaktveit-guttene. Kjetil hansen puttet 1-0 etter 38 min etter flott lagspill , videre fulgte Pedram på med 2-0 i det 42 min og 3-0 51 min. før Trane fikk sitt reduseringsmål og hvor kampen endte til slutt 3-1 for Flaktveit Smågutter 7'ver.

Jobbet sammen

Det var Flaktveit som hadde det som var av finesse og pent spill på Slettebakken grus. Fysisk muskelfotball falt mot teknikk.

– Vi jobbet for hverandre og spilte med mer og mer selvtillit. Det var herlig å spille i dag, sier Anders.

Han måtte gape, for det var nesten umulig å høre noe på sidelinjen, 6 talls engasjerte supportere (foreldre)stod virkelig forstemning påsidelinjen.... Spillerne smilte fra øre til øre.

– Dette var utrolig viktig for oss. Klart vi er litt lettet. Vi vant fortjent. Vi hadde bedre spill enn Trane i dag. Jeg synes vi spilte veldig bra utover i kampen, fikk flyt og driv i offensiven og produserte mange bra sjanser, oppsummerer Morten, som bare smilte fra øre ti øre.

Kampen mot Trane var cupfinale for oss. Nå gleder vi oss bare til forsettelsen.

Se Flaktveit Smågutter's hjemmeside her

Les flere nyheter fra Åsane på våre lokalsider

FORNØYD: Eirik og Pedram med foresatte var stor fornøyd med seriepremieren mot Trane i seriens 1. runde. Foto: Morten Engbakken
PENT SPILL: Trane og Flaktveit 7'verlag i nydelig spillevær på Slettebakken grus.Foto: Morten Engbakken
1 RUNDE: Trane og Flaktveit i seriens 1 runde for smågutter 7'ver. Foto: Morten Engbakken