Når det er sagt, har likevel U16-laget vårt hatt en fantastisk fremgang gjennom årets sesong. Fra å bestå av kun 14 utøvere, hvor 9 av disse var helt ferske av i år, har laget sakte men sikkert utviklet seg til å bli nettopp det; et lag.

Les Sting-reportasjen fra Bergens Tidende her.

Kampen mot byrival Storm inneholdt mange gode både enkelt— og kollektive prestasjoner, men fremdeles er våre spillere litt usikker på enkelte situasjoner som oppstår i kamp. Dette kunne Storm dra nytte av, og fikk flere scoringer som en følge av denne usikkerheten.

Fikk to poeng

Nye spillere er usikre, for det er mye man skal lære. Men for hver gang man opplever en slik situasjon, så blir man bedre i neste kamp. Det har våre unge utøvere vist gjennom hele sesongen! Resultatet ble til slutt 32-2, hvor vår 2-poenger kom via en sack i Storms målsone (safety) signert Fabio Knoph.

Til neste år mister vi kun 3 utøvere oppover for aldersgrensen, noe som kommer U19 til gode. Men med 11 erarne spillere som grunnlag skal det bli svært moro å ønske nye utøvere velkommen. Vi har da en flott gjeng som kan være med å ta godt i mot de nye spillerne som vi vet dukker opp, og sammen vil vi neste år ta enda et stort steg fremover mot målet, som er å bli blant de beste i landet på U16!

Kom på trening!

Fyller du 13, 14, 15 eller 16 år neste år, så er det bare å komme på trening. Vi trener Mandag (18 til 20) og Fredag (17 til 19), på det nye fantastiske anlegget også for amerikansk fotball på Myrdal (bak Vestlandshallen).

Les også mer om Åsane Seahawks på www.seahawks.org.

Jon Bakken, Åsane Seahawks