— Personen som er funnet, er den savnede 24-åringen, sier operasjonsleder Per Stiegler i Hordaland politidistrikt til Aftenbladet.no.

Politiet har ikke mistanke om at mannen er blitt utsatt for noe kriminelt. Mannen ble funnet av en turgåer like ved Storediket mellom Fløyen og Sandviksfjellet søndag ettermiddag.

Ikke mistanke om kriminalitet

Politiførstebetjent Jens Ekmann ved vold- og sedelighetsavsnittet sier til bt.no at det ikke er mistanke om at den avdøde har vært utsatt for noe kriminelt.

— Han er ikke obdusert ennå, men det er ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt. Krimteknikere har vært på stedet, sier Ekmann.

Han sier at det er uklart hvor lang tid det vil ta å identifisere mannen.

Fant mobilen

Fredag ettermiddag kunne teknikere fastslå at mobilen befant seg i Bergen Vest, og at den fortsatt var påslått. Det viste seg å være feil.

— Telefonen ble funnet sammen med avdøde. Vi er nok blitt litt lurt av elektronikken i dette tilfellet, sier Ekmann.

Borte siden mandag

Jon Endresen er student ved Universitetet i Bergen og kommer fra Stavanger. Han har vært borte siden mandag kveld. En gang mellom klokken 20 og 21 var han i kontakt med sin mor på telefon. Senere samme kveld gikk han fra en venn i Sandviksveien og skulle hjem til sin bopel i Cappes vei. Det var rundt midnatt. Siden har ikke familien fått tak i ham.

Jon Endresens pårørende er varslet om funnet.