Men ikke alle satte pris på konsert like utenfor vinduet så tidlig på morgenkvisten. Flere personer ringte politiet og klaget på at mannen gaulte og skrek i gaten utenfor.

Ifølge vitner opptrådte han tidvis også aggressivt etter flere fånyttes forsøk på å komme seg inn i en av bygårdene i gaten.

Men den syngende herren hadde ingen planer om å gi seg, til tross for klinkende klar beskjed fra politiet om å klappe igjen. Vitner forteller til BT at det måtte hele fire politibetjenter til for å få mannen til avbryte showet.

— Mannen var ikke helt medgjørlig, så patruljen vår var nødt til å legge ham i jern for å få han med seg, forteller vaktsjef Osvald Nordvik ved Hordaland politidistrikt.

Vel nede i fyllearresten tok det likevel ikke lang tid før humøret igjen var på topp hos 26-åringen.

— Han satt her i kjelleren og sang bergenssanger hele natten, humrer vaktsjef Nordvik. Mannen ble sluppet ut fra arresten lørdag formiddag og kan trolig vente seg et oppgjør med politiet både for ordensforstyrrelse og vold mot betjentene som pågrep ham.

De sovende beboerne som ble utsatt for konserten på Sydneshaugen syns naturlig nok ikke at opptrinnet i morgentimene var så veldig festlig.

— Det var lite gøy å bli vekket i femtiden på en lørdags morgen. Dessuten virket fyren helt ustabil, sier en av beboerne.