Nettopp fordi alle jentene på laget er venner og ikke krangler med hverandre, har de valgt navnet Os Amigos.

– Det bestemte vi sammen, forteller Inger-Lise.

Sammen gjorde de det også veldig bra på banen. Venninnene fra Os vant alle de tre kampene de spilte i cupen, og det uten å slippe inn et eneste mål.

Tungt

– Formen er bedre enn i fjor. Vi spiller bedre teknisk og er flinke til å finne hverandre og spille veggspill, kan Inger-Lise konstatere.

Samtidig innrømmer hun at det var litt tungt å begynne igjen etter en lang sesong der jentene har spilt håndball.

– Det har vært drittungt! Jeg var litt stresset, for jeg sto i mål i hele første kampen og etterpå måtte jeg løpe, humrer hun.

Til tross for at hun ble litt sliten, synes hun at cup er best nettopp fordi man får spille mange kamper i stedet for bare en. Dessuten liker hun å spille i cup som bare er for jenter.

– Da slipper vi å spille mot guttene i klassen. De bare faller med en gang! Jentene er bedre, guttene bare syter og er ego, påstår niåringen, som satser på å følge opp cupresultatet med så mange seirer som mulig i serien denne sesongen.

Heiet på bestevenninnen

Anette Christensen (9) hadde tatt turen til Stemmemyren, ikke for å spille, men for å heie på Madelen Haugland Olsson (9).

– Jeg har vært med på mange av treningene, og ville være med for å heie. Madelen er en av bestevenninnene mine, forklarer Anette.

Hun hadde laget egne pom-pomer av poser, og jobbet nesten like hardt som spillerne mens kampene pågikk.

– De har ikke vunnet noe, men dette er de første kampene de noen gang har spilt, så jeg synes de er flinke, skryter Anette.

– Det hjalp at hun heiet, sier Madelen fornøyd.

INNSATS: Inger-Lise Sande (9, i midten) ga alt i Sting Cup. Lagvenninne Christina Bruarøy (10) til høyre, Lene Karlsen (9) fra Sandviken 1 til venstre.