Sogneprest Magne Utle ledet minnestunden onsdag kveld. Han ba en bønn for Tommy Anderssen (17) fra Åsane, som omkom da bilen hans kjørte utfor veien i Hjortlandsdalen natt til mandag denne uken.

– Mange tanker farer gjennom hodene våre nå, alt vi skulle sagt til Tommy, og det vi ikke skulle ha sagt. Nå kjenner vi bare på tomheten, sa sognepresten.

Blomster og lys

Nær 500 mennesker, de fleste ungdommer, hadde møtt opp til minnestunden i kveld. Lavmælte kom de gående i små grupper, mange bar med seg en blomsterbukett. På ulykkesstedet var det plassert et bilde av den omkomne, omkranset av levende lys.

– Det er godt å stå sammen i sorgen og støtte de pårørende i denne tunge stunden, sier nabo og venn av familien, Halvdan Hansen.

Bilbrann

Det var natt til mandag at politiet fikk melding om en gressbrann i Hjortlandsdalen, cirka 70 meter fra Åsane Gårds— og Friluftsbarnehage. Da politi og brannvesen kom frem, fant de en bil som lå delvis i elven og sto i full fyr.

Bilen hadde kjørt utfor den smale veien og truffet en stabbestein, som var blitt skjøvet fire-fem meter ned.

På Facebook er det opprettet en minneside for den omkomne 17-åringen. Allerede mandag kveld møtte mange ungdommer opp til minnestund for kameraten sin.