Mannen er singel og uten barn, så vidt han vet. Han vil ikke bli nærmere skildret i avisen fordi han er redd for å bli kjent igjen.

— Jeg er en sunn og frisk mann, sier han, til spørsmålet om hvordan han kan beskrives.

Med seg har han alltid en notisblokk hvor han har skrevet navnet på kvinnene som han har kjøpt sex av den siste tiden. Han har notert en liten kommentar bak enkelte av dem. Asia, Nadia, Natasja, Anja og Karin. Sistnevnte er lys og pen. Jessica står uthevet og har lys hud. Hun er 19 år.

Jungeltelegrafen

  • Jeg tror de fleste menn som kjøper sex, kommer til å klare seg godt selv om det blir forbudt å kjøpe damer. Mange menn kommer til å gå til sine faste damer og jungeltelegrafen kommer til å gå selv om det blir mindre annonsering av damer på nett.

- Hvorfor blir det mindre annonsering?

  • Damene vil jo bli utrygge på om politiet kan prøve å spore dem opp. Jeg har snakket med kvinner i det asiatiske miljøet her i byen. De kommer bare til å ta imot faste kunder fra nyåret av. De har planene klare. Det blir nok ikke noe mindre sex-salg på grunn av loven, sier mannen i 50-årene.

Han har også en nær venn som den siste tiden har samlet navn og nummer han har sett på internett.

- Politiet uten sjanse

  • Jeg tror uansett at det ikke vil gå mange ukene ut i januar før hele loven er glemt. Politiet har ikke sjanse til å følge opp loven med de ressursene de har i dag, sier mannen.

Han kommer til å fortsette å gå på besøk til prostituerte, selv om han i dag regner seg som selvforsynt med såkalte gratisdamer.

  • Når man er på besøk hos noen, kan man gjøre det man vil, og politiet kan ikke kontrollere hva som skjer, sier sex-kunden.
GORDON ANDERSEN