Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 06.30 søndag morgen. De rykket inn i den blodige leiligheten og fant den sterkt skadde mannen. Skadene var ikke livstruende.

På besøk

Samboerparet som bodde i leiligheten er fengslet og har status som siktet. Offeret for knivstikkingen var på besøk hos dem da hendelsen fant sted, sier politiadvokat Duc Van Nguyen.

Begge nekter straffeskyld. De vil få oppnevnt forsvarer, og politiet vil vurdere saken på nytt i morgen i lys av avhør og tekniske undersøkelser. Det er også mulig at de siktede vil bli avhørt på nytt.

Alkohol

— Både fornærmede og den mannlige siktede var alkoholpåvirket. Dette er personer som kjenner hverandre, sier politiadvokaten.

Fornærmede har vært gjennom en mindre operasjon søndag, og tilstanden er etter forholdene bra. Han har også blitt avhørt av politiet.

Undersøker leilighet

Politiet vil foreta kriminaltekniske undersøkelser av leiligheten i morgen. På bakgrunn av disse undersøkelsene, samt avhøret med fornærmede, vil politiet vurdere om paret skal fremstilles for fengsling.

Politiet har nå sperret leiligheten og undersøker åstedet.

Vet du noe om saken? Send MMS/SMS til 2211, eller skriv e-post