Jeg var på skitur da mobilen ringte. Magefølelsen sa at jeg burde holde fingrene unna, men jeg frøs sånn på nevene og tenkte «skitt, la gå».

Ordfører Herman Friele (H) forklarer hvorfor han sa ja til å støtte en kampanje mot utbygging på Ustaoset. Ordføreren i Hol likte ikke innblandingen.

Kryss i taket, jeg er her!

Stein Husebø (Ap, tidligere Pp og V) svarer på bystyreoppropet i mai. Da var han til stede for første gang på halvannet år.

Sist jeg hørte noen fra Høyre ta ordet om kollektivtrafikken, var da bussbillettene skulle settes opp fra 30 til 50 øre.

Arne Jakobsen (Ap) har vært med mange år i lokalpolitikken.

Her har vi hatt bibel, våte drømmer og Gud vet hva. Det vi gjør er å bære havre til en død hest, i form av ord. Bøttevis med dem.

Tor A. Woldseth (Frp) prøver å oppsummere en noe forvirret debatt. Kaniner i hatten får de andre partiene holde seg med.

Kjell Sørensen, fagforeningsboss. I Ap skal det være trauste navn på valglisten. I hvert fall når alle andre takker nei.

Uff, nei. Jeg tror jeg vet for mye om det å sitte på Stortinget. Å bli plassert i en komité på loftet hvor jeg ikke har noe å bidra med.

Herman Friele vil ikke bli stortingsrepresentant. Dersom jeg skal ta et steg videre i politikken, er næringsminister fristende.

Statsråd Friele, derimot ...

Nei, den plakaten vil jeg ha hjemme. I hvert fall av og til. Dere kan kanskje få låne den.

Friele til Bergen kinos markedssjef etter at han slo den kommunale kinoen og kjøpte en original James Bond-plakat for 14.000 kroner på veldedighetsauksjon.

Tidligere har vi fått høre at byrådet har vunnet i Lotto, og nå i bingo. Til det vil jeg si at vi i byrådet lider ikke av spillegalskap, vi følger pietistiske prinsipper, skyr spill og jobber hardt.

Byrådsleder Henning Warloe (H). Nå også som pietist.

Jeg er i stand til hva som helst når det gjelder pengespill, og ikke minst når det gjelder mindreårige.

Byråd Trude Drevland (H) svarer på spørsmål om spilleautomater i Arna.