Politiet fikk melding om skadeverket fredag klokken 22.06. Tre store ruter på baksiden av bygget var blitt knust. En varebil og tre gutter i 17-18 års alderen ble observert samtidig, men politiet vil ikke slå fast om disse hadde noe med hærverket å gjøre.

– Vi har fått noen tips som vi vil se nærmere på, forklarer politibetjent Stein Hammersland ved Arna og Åsane politistasjon.

– Det er tre store og dyre ruter som er knust. De måler 70cm ganger 160cm, sier Hammersland til bt.no.

De tre rutene er bare toppen av isfjellet for Rolland, som har hatt store problemer siden skolen startet opp igjen etter sommeren. Senest for to uker siden ble hele 32 ruter på baksiden av skolen smadret.

Trolig er de totale ødeleggelsene siden sommeren kommet opp i over 100.000 kroner. Vandaler har over en rekke helger knust utallige vinduer. Det er dessuten blitt kastet ned og ødelagt titalls takstein. I tillegg har det vært innbrudd, og pøblene har forsøplet området rundt skolen. Ledelsen ved skolen håpet problemene ville ta slutt etter pøblenes herjinger for to uker siden, men i helgen skjedde det altså igjen.

Politiet ønsker tips fra folk som kan ha observert noen nær skolen i dette tidsrommet.

**Les også:

32 knuste ruter på Rolland skole**

Knuste skole og tre busstopp Brukte to timer på å rykke ut til Rolland

KNUST IGJEN: Nok en gang har pøbler slått til mot Rolland skole. I helgen ble tre store vinduer smadret på baksiden av bygget. Tre ungdommer skal ha blitt sett på stedet. Arkivfoto: Andreas Isaksen