Vi møtte selvfølgelig også, riktignok uten toppidrettsutøveren vår (Inger) som måtte på tre-ning, men vi fikk inn en svært verdig erstatter i Samanta R. Fotland fra Osterøy.

Starten gikk fra Spelhaugen, biltilsynet, og hundrevis av russ sto klar og var oppsatt på å vin-ne; noen med alkohol i hånden og noen uten.

Det skulle snart vise seg at dette skulle bli et trøblete rebusløp fra vår side. Da vi fylte bensin klarte vi å glemme bensinlokket og vi måtte legge om ruten innom Biltema hvor vi heldigvis fikk tak i nytt for bare 90 kr. Genialt!

Vi presterte sånn passe på postene selv om vi bommet litt på enkelte biløvelser, men vi er jo tross alt jenter da!!! En av øvelsene besto av å lage et erotisk bilde, men vårt bilde ble oppfat-tet som mer vulgært enn erotisk. Ikke at vi helt skjønner forskjellen, men etter en del smisking fra smiskemester Lillian fikk vi full pott.

Henrik i klassen fikk imidlertid "bot" fordi han beit av hodet på en isoporpenis.

Tilbake på Spelhaugen ar det premieutdeling hvor vi til tross for vår litt varierende innsats vant 500 kr for å være en rusfri bil, riktignok i en trekning.

VIP kongepark-billettene forsvant i det fjerne og drømmen om Kongeparken svinner for Kari.

Ferden fortsatte nå for de fleste til Arenum hvor det skulle feires enda mer.

THE END