Det var kjempestemning i Bergen by natt til 1. mai. Og vi i Russekspressen hadde det dritgøy, riktignok uten det siste medlemmet, Lillian som var på by'n på Osterøy.

Ja, de har høye tanker om seg selv der ute. Vi kom til byen i halv ett tiden siden vorspielet alltid er det som er mest artig. Men det artige med denne 1.mai turen var at vi aldri kom oss til et eneste utested.

Vi holdt stand ved Bryggen hvor våre snille mannlige medelever holdt disko på åpen gate med den "lille" anlegget de har i bilen. Vi utførte en rekke russeknuter.

Politiet så seg villig til å bli klemt, og Arnold Schwarzenegger sitt bilde i russeluen ved å ha tatt 20 armhevinger på 30 sek.

Da Kari skulle ta 20 spensthopp foran en buss gikk det imidlertid gale. En fremmed mann kom løpene og tok rugbytakling på henne etter 10 hopp.

Dermed kjørte bussen og knuten gikk i vasken. Natten endte til slutt hjemme hos Inger hvor vi hadde pysjparty, riktignok i russedressen.

Til slutt vil jeg komme med en oppfordring. Guttene i klassen har som sagt et bra anlegg til bilen, men natten til 1.mai ble vinduet i bilen knust og anlegget med forsterkere stjålet. Er det noen som har noe info å komme med som kan oppklare denne saken så hadde det vært fint.

Det er jo helt sykt at folk kan gjøre slike ting. Har du informasjon, vennligst ring telefon 93 81 65 28.

Kari, Bjarte og Inger slapper av på Bjarte med venner, sin russebil. Også en Mercedes fra 1982