Russetiden nærmer seg med stormskritt, og vi skal gi dere oppdateringer om alt som skjer. Vi går på idrettslinjen på U.Pihl.

Sammen har vi kjøpt en lekker russebil, en deilig Mercedes Benz. Den har vi gjort klar til den hektiske tiden i mai. Malingen gikk ikke helt feilfritt for seg, så vi vet i hvert fall hvor sponsormerkene skal klistres på.

Det er mye å fikse når man skal ha seg en bil, men det ser ut som alt er i boks nå. Det går også en del penger og derfor har vi skaffet oss sponsorer.

Det er hardt på skolen for tiden, og vi prøver å få unnagjort lekser og prøver før 28. april. Da starter russetiden offisielt. Det virker som om lærerne vil gi oss en hardest mulig russetid, men vi vet at de bare er misunnelig.

Dette er oss:

Lillian Elvik

  • Født 07.08.86
  • Hobbyer: Fotball, gå i fjøsen

De andre om Lillian:

Lillian er for å si det rett ut, en PMS-bombe, man vet aldri hvor lang lunten er. Hun er en ekte stril fra Osterøy og vår ubestridte sponsorsjef. Lillian blir mobbet hver dag på skolen pga sin spesielle dialekttolkning.

Kari Elliassen

  • Født 29.06.86
  • Hobbyer: Håndball, TV, vasking.

De andre om Kari:

Kari lider av to sykdommer, kronisk forsentkomming og støv-på-hjernen. Kalles ofte Koste-Kari. Hun er en liten fjert — ca 1,60 - men har til gjengjeld mest energi. Kari mangler også billett til Kongeparken (noen som vil selge?) fordi hun alltid skal gjøre ting i siste liten.

Inger Elin Matre

  • Født 19.04.86
  • Hobbyer: Håndball, bli kilt på armen.

De andre om Inger Elin:

Inger er en naiv liten kløne, med et stort hjerte. Hun har intet kunstnerisk talent, men er en kløpper til å pakke ball. Når Inger først setter inn støtet, blir det liv (rai rai). Latteren til Inger vil prege russetiden, og det blir vanskelig å unngå den gjennomtrengende lyden.

Elisabeth Myrseth

  • Født: 02.08.86
  • Hobbyer: Fotball, lese leksikon

De andre om Elisabeth:

Elisabeth er hjernen i bilen (men ikke bak bilen). Hun skal ha med seg hele biblioteket til Kongeparken, og vi må derfor ha med oss tilhenger, som også skal brukes til «sævna» (oversatt til norsk: sauene) til Lillian. Elisabeth er en smilende jente som det skal mye til for å gjøre sur.

Tonje Charlotte Stald

  • Født: 14.05.86
  • Hobbyer: Fotball, sjefe og flytte

De andre om Tonje:

Tonje er selvutnevnt sjef for bilen, og står for praktisk planlegging. Hun kommer også fra perlen Osterøy, og er sammen med Lillian en ekte stril. Tonje er en ironisk liten tulling, som elsker å krangle og kverulere.

Lillian Elvik, Tonje Charlotte Stald, Elisabeth Myrseth, Kari Eliassen og Inger Elin Matre

<b>RUSSEJENTER:</b> F.v. Lillian Elvik (18), Tonje Charlotte Stald (18), Inger Elin Matre (18), Elisabeth Myrseth (18) og Kari Eliassen (18) forteller om årets russefeiring.
PRIVAT
<b>RUSS:</b> Tonje Charlotte Stald.
PRIVAT
<b>RUSS:</b> Elisabeth Myrseth.
PRIVAT
<b>RUSS:</b> Inger Elin Matre.
PRIVAT
<b>RUSS:</b> Kari Eliassen.
PRIVAT
<b>RUSS:</b> Lillan Elvik.
PRIVAT