Vi hadde planlagt å reise tidlig torsdag (i 12— tiden), men Mercedesen ville det annerledes. Bilen hadde vært over kokepunktet (flere ganger), og vi bestemte oss for å skifte toppakning.

Dette ble gjort onsdag kveld, og langt utover torsdagen. Faren til Tonje, Torgeir Stald, klarte ved heltemodig innsats å få bilen i stand. Etter 15-20 timers arbeid kunne Lillian vri om tenningen kl. 18.00. Vi tok 20.00-fergen fra Halhjem, og turen gikk knirkefritt! Vi suste forbi alle bilene i motebakkene, og var fremme i Stavanger kl. 23.45.

Fredag formiddag skjedde ikke stort. Folk samlet seg etterhvert i hytten vår på (ufrivillig) vorspiel. Det var kjekt med folk, og mye liv, men ikke like kjekt å rydde i dag morges. Formen var fin, og vi gikk inn i kongeparken i 8-tiden. Etter 5 minutter var vi døv epå begge ørene, på grunn av enorme annlegg på russebussene.

Alle hadde annlegg store nok til å fylle Spektrum med lyd (+++).

Vi gledet oss til å gå på Phoenix-konsert, men skuffelsen ble stor. King Midas, som skulle være oppvarmingsband, spilte alt for lenge, så publikum sovnet eller forlot stedet. Etter konserten gikk vi ganske snart opp igjen i hytten siden det regnet noe helt forferdelig. Vi sovnet godt, og tenkte på alle de stakkars som sov i telt.

I dag gleder vi oss til Postgirobygget og Ralph Myerz, og håper det blir mye bedre en i går.

Kongeparken sett fra hytten vår.
Camilla, May Britt, Tonje og Lillian.