Politiet har hatt en jevn strøm av oppdrag natt til søndag.

En person ble stanset i Hardangervegen like før klokken ett, etter at vitner hadde meldt fra om vinglete kjøring.

— Bilen kjørte nesten i grøften. Politiet stanset bilen og føreren er mistenkt for å ha hatt 1,5 i promille, sier Jan Steimler, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

En halvtime senere ble en rusmistenkt sjåfør stanset i Strusshamn.

Flere voldsepisoder

Litt før klokken tre natt til søndag ble en mann pågrepet og satt i arresten etter at han skal ha vært voldelig mot en kvinne i Vestre Torggate i Bergen sentrum.

Omtrent samtidig ble en 24 år gammel mann pågrepet på Torgallmenningen.

— Han hadde vært utagerende før han ble pågrepet, og spyttet etter folk på legevakten. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, sier Steimler.

Også på Stord er en mann i 20-årene satt i varetekt etter en voldsepisode. Mannen skal helt uprovosert - og i «åpenbart beruset tilstand», ifølge politiloggen - ha slått til to andre menn i Leirvik sentrum.

Innbruddstyver stakk av

En mann som prøvde å bryte seg inn i en leilighet i Vaskerelven i Bergen sentrum i femtiden, klarte å stikke av før politiet kom til stedet. Mannen var iført en beige eller grå hettegenser og rutete bukse.

— Han prøvde å bryte seg inn i en leilighet, og løp da han ble oppdaget av vitner, sier Steimler.

En drøy time senere pågrep politiet en innbruddstyv på Nygårdshøyden i Bergen sentrum. Han hadde brutt seg inn i HF-bygget til UiB. Det er uvisst om det er samme mann.