Dette var synet som møtte Atle Mercadal da han sto opp og tittet ut vinduet i dag.

— Jeg vet ikke hva som er skjedd, sier han.

Nav hjelpemiddelsentral har hatt tre utrykkinger i dag, da værforholdene trolig ikke er helt det beste for disse fremkomstmidlene.

I elven

Politiet er blitt informert om at en elbil har havnet i utkanten av et lite vann langs Sædalsveien.

Ifølge bildene bt.no har fått tilsendt, ser det ut som en elektrisk rullestol med overbygg som har havnet i elven. I følge Nav hjelpemiddelsentral er dette en scooter.

Eieren ringte om hjelp

— Personen som eier rullestolen ringte Nav for å få hjelp, men samtalen ble brutt. Det tok litt tid før vi forsto hva dette dreide seg om. Da vi så bildende på bt.no koblet vi dem til samtalen og rykket ut, sier kommunikasjonsrådgiver Kjersti Ørnhaug fra Nav hjelpemiddelsentral Hordaland.

Teknikere fra Nav hjelpemiddelsentral Hordaland dro til stedet for å bistå eieren med å få opp den havarerte rullestolen.

— Teknikerne hjelper brukeren med å få stolen opp. Hvis det trengs reparasjoner vil de kunne gjøre på stedet, sier Ørnhaug.

- Vi skjønte ikke hva det gjaldt

Den elektriske rullestolen er blitt utlevert av Nav hjelpemiddelsentral.

— Vi er jo selvsagt raske til å rykke hvis noe slikt skjer, men vi skjønte ikke helt hva dette gjaldt da eieren først ringte oss, sier Ørnhaug.

Nav har hatt kontakt med eieren og har ingen grunn til å tro at hun ble skadet etter ulykken.

I dette tilfellet er vi svært glade for at det hele endte godt, da dette kunne fort ha blitt en langt meravlorlig situasjon med personskade.

Politiet hadde ikke tid

— Vi har fått melding om at det står en elbil der, men vi har ikke vært på stedet ennå, sier operasjonsleder Terje Hilland fra Hordaland politidistrikt.

— Vi har ikke anledning til å sjekke dette opp, i hvertfall ikke foreløpig, sier han.

Det er uvisst hvordan rullestolen havnet i elven. Ifølge et vitne, skal en eldre dame ha blitt observert i rullestolen tidligere.

rulleto.jpg