— I løpet av det halvannet året jeg har jobbet her, har jeg aldri opplevd maken til pågang, sier nettkoordinator Bjørn Vindenes, som jobber ved kommunens informasjonsavdeling.

Mest lest på bt.no

I tillegg til bt.no, ble kommunens nettsider linket opp av nettsidene til BA, Dagbladet og NRK Hordaland.

— I løpet av null til to timer etter at listen var klar, lå saken på topp på alle disse nettstedene. Ingen tvil om dette er interessant, sier Vindenes, som selv synes det er artig å jobbe med saker som vekker medienes og publikums interesse.

Den nest mest populære kommunale nett-tjenesten, antar Vindenes må være budsjettet.

— Det er gøy når det ryker og fyker litt, og vi klarer å skape litt blest om kommunens nettsider, sier nettkoordinatoren til bt.no.

Så langt har kommunens server tålt rekordpågangen, men statistikken på hvor mange som klikket seg inn er foreløpig ikke klart.

Mest lest

Bergens Tidendes nettsider publiserte tre artikler om næringsmiddeltilsynets kontroller i matbransjen i går. Saken om hygiene-verstingene var den desidert mest leste saken. På annenplass over gårsdagens mest leste saker ligger saken om rottealarm på Godt Brød.

En forhåndssak om at listen fra Næringsmiddeltilsynet skulle publiseres på nettet klokken 12.30 var den fjerde mest leste saken i går.

Faksimile fra kommunens nettsider