38-åringen er bosatt på Laksevåg, men ingen har sett ham på mer enn to uker. Siste sikre observasjon 12. april, da Jensen gikk fra stamstedet Fotballpuben sent kpå kvelden.

— Jeg er svært bekymret. Han har ikke forsvunnet før. Vi har også hatt god kontakt opp gjennom årene. Derfor er dette ekstra skremmende, sier hans mor Lisbeth Jensen til bt.no.

Familien har tilgang til 38-åringens nettbank. Det har ikke vært noen bevegelser på kontoen hans siden 11. april, og han har heller ikke tatt ut større kontantbeløp før dette. Det virker usannsynlig at han skal ha reist på ferie uten å nevne det for noen.

- Ringt og ringt

Moren frykter det har tilstøtt sønnen noe. Det gjør også Laila Nikolaisen, en av Jensens beste venninner.

— Vi har ringt og ringt, snakket med alle hans kjente, men ingen har sett ham.

Det bekrefter også Christian Nikolaisen, som leier ut hus til den savnede i Øvre Holen på Laksevåg.

— Jeg aner ikke hvor han er. Han har ikke vært hjemme. Da hadde jeg merket det. Jeg har heller ikke vært bortreist i påsken, sier Nikolaisen.

Etterlyst på Facebook

Den savnede beskrives av sine venner som en oppegående og intelligent mann. Han er nå også etterlyst på Facebook gjennom den åpne gruppen «Har du sett Ronny Jensen».

bt.no var onsdag i kontakt med politiet i Bergen og Nordhordland, som bekreftet at de kjente til saken. Hordaland politidistrikt opplyser onsdag kveld at mannen er formelt savnet, men de har fortsatt sparsomt med opplysninger i saken.

Politiet har ennå ikke oversikt over eventuelle elektroniske spor etter den savnede.