— Jeg kom ikke frem en eneste gang, sier hun.

Det hadde vært innbrudd ved reisebyrået Kristine Sirevåg jobber ved. Det var årsaken til at hun ringte. I ettertid erkjenner hun at hun nok ikke var i en nødssituasjon, men det overskygger likevel ikke det som er poenget hennes.

— Tenk hvis jeg for eksempel ble overfalt og skulle ringe nødtelefonen fra mobiltelefonen min. Det kunne fått alvorlige konsekvenser hvis jeg ikke kom frem da, sier Sirevåg til Bergens Tidende.

Alle tre gangene hun og kollegene hennes prøvde nødnummeret skal forbindelsen ha blitt brutt uten at noen besvarte henvendelsen.

— Jeg ventet i ca to minutter uten å få svar. Så ble forbindelsen brutt. Det samme skjedde alle tre gangene. Til slutt gikk vi like godt bort til kammeret for å anmelde saken der, sier Kristine Sirevåg.

Politiet mener at misbruk av nødnummeret muligens kan være årsaken til at Kristine Sirevåg ikke kom frem. Samtalen kan ha blitt fortrengt av andre samtaler. Politiet tror likevel ikke det er så veldig sannsynlig. Politiet kjenner heller ikke til tekniske problemer forrige fredag, men skal nå prøve å finne ut hva som kan ha skjedd.