Laksevåg Idrettshall, lørdag 18 april

Flaktveit IK-Karate hadde tre utøvere med i helgens norgescup.; Camilla Gullaksen, Anders Fløystad og Tim Nøttveit.

Tim Nøttveit stiller opp i sitt første karatestevne noensinne og går rett til topps etter å ha slått norgesmesteren fra 2008 i finalen.

Tim ledet an i hele finalen, men var uheldig og traff eller berørte hodet til motstanderen sin med slag flere ganger og fikk en advarsel pga. av dette. Slag til hodet er nemlig ikke tillatt i denne kampformen. Tim måtte da enten sette motstanderen ut av spill med slag eller spark til kroppen eller treffe med et spark til hodet. Dette klarte han i finalekampens siste sekund og vant finalen.

Semifinalen avgjorde Tim til sin fordel etter 54 sekunder mot Daniel Ilic fra Ringerike Karate Klubb. Dette ga han også premien for "raskeste seier". En stor prestasjon av Tim.

Anders Fløystad var også debutant i fullkontakt karate. Han kjempet jevnt med sin motstander Alexander Ilic fra Ringerike KK helt til det gjensto 30 sekunder av kampen. Da var det slutt på kreftene til Anders og Ilic vant kampen på dommeravgjørelse 5–0. En bra debut av Anders.

Camilla Gullaksen hadde førsteplassen fra norgescupstevnet i Lørenskog 21. mars friskt i minne da hun klart vant sin semifinale mot June Arnøy fra Bryne Karate Klubb. I finalen fikk Camilla en vanskelig start da hun etter ca. 1 minutt fikk poeng mot seg etter å ha blitt truffet i hodet av et spark. Da det gjensto 30 sekunder av kampen klarte Camilla å utligne med å treffe med et hodespark hun også.

Siden Camilla ledet an pga. antall treffere og offensivitet var det bare å safe dette inn, men da det gjensto et se-kund igjen av kampen glapp forsvaret til Camilla slik at Liva Strand, Bryne KK, prikket inn et hodetreff til og dermed vant finalen.

Tim Nøttveit
Anders Fløystad
Camilla Gullaksen