ROY HILMAR SVENDSEN roy.svendsen@bt.no

— Vi fikk ingen nye spor etter den savnede gjennom gårsdagens leteaksjon. Letingen fortsetter nå i områder vi ikke rakk over lørdag, sier vakthavende lensmannsbetjent Kjartan Duesund i Os lensmanndistrikt til Bergens Tidendes nettutgave.

Det er området fra Os kirke til Ulvenvannet som i dag skal gjennomsøkes for om mulig å finne spor etter den savnede osingen.

Tidligere i dag var det aktuelt å sette i gang søk i fjorden etter 20-åringen, men ifølge Duesund vil det ikke skje foreløpig.

I går kveld fikk politiet et tips om at Stian skal være observert i Bergen, men politiet i Bergen lette i går forgjeves etter den savnede i området hvor han skal være observert.

— Det er ikke kommet inn nye tips i saken, men vi håper det vil skje i løpet av dagen, sier Duesund.

Så fotballkamp på pub Siste sikre observasjon av Stian var rundt klokken 01.30 torsdag morgen. Han ble da sett i området rundt kommunehuset i Os.

Etter det politiet kjenner til, hadde 20-åringen onsdag kveld vært på en pub i Os sentrum og sett en fotballkamp. Han skal ikke ha vært spesielt beruset ved siste observasjon, som skjedde omtrent klokken 01.30.

— Alle muligheter holdes åpne i denne saken, men det er foreløpig ikke noe som tyder på at det ligger noe kriminelt bak forsvinningen, sier Duesund.

Signalementet Politiet har gått ut med følgende signalement av den savnede:

180 cm høy, tynn kroppsbygning, kort mørkt hår med litt krøller, og snakker osdialekt. Han var kledd i sort dongeri, sort genser og sort tøyjakke da han forsvant.

Politiet oppfordrer alle som har informasjon om saken til å ringe vakttelefon 48 00 24 80 så snart som mulig.

SAVNET: Stian Haugland (20) fra Os