Dykkere fra Dykke— og froskemannskolen ved KNM «Tordenskiold» har tirsdag og onsdag søkt i Smålungeren etter den savnede 26-åringen Endre Landmark.

– Søket har foregått både i dag og i går, uten resultat. Vi må muligens fortsette i morgen også, sier politiførstebetjent Jens Ekmann ved Vold- og sedelighetsavsnittet.

En svært vanskelig jobb

– Vi har ingen indikasjoner på at dette er rett sted å lete. Vi har ingen spor å gå etter, og vi søker nå i Smålungeren for å forsikre oss om at den savnede ikke er her. Det er en fryktelig vanskelig jobb for dykkerne, opplyste Ekmann til bt.no i går.

Vil utvide søket

Søket etter den savnede Endre Landmark vil ifølge Ekmann bli utvidet til andre steder, om ikke søket i Smålungeren fører til funn.

– Som sagt har vi ingen grunn til å tro at den savnede er her. Det blir aktuelt å søke også i havnebassenget, i Puddefjorden og i Solheimsviken den kommende tiden, sier Ekmann til bt.no

Landmark ble sist sett ved Johanneskirken natt til mandag 15. desember. Hadde på seg mørk hettegenser, sort dongeribukse, og frakk da han sist ble sett. Han har mørkt, kort, stritt hår og bart, og er 1,65 meter høy.

SØKER: Dykkere leter nå i Smålungeren etter den savnede Endre Landmark.
Andreas Isaksen
VANSKELIG: Forholdene for dykkerne er verre enn man skulle tro. Dårlig sikt og mudder gjør at søket vil ta tid, ifølge politiførstebetjent Jens Ekmann.
Andreas Isaksen
SAVNET: Endre Landmark (26)
Privat