— Vi står i stampe, dessverre. Vi har ikke noen nye opplysninger som har ført oss nærmere noen løsning, sier lensmann Nils-Ove Roset i Gloppen.

Natt til lørdag 8. november var Per-Arne Hestenes involvert i en trafikkulykke på Utvikfjellet i Gloppen. Bilen han og en kamerat satt i, skar ut av veien og havnet på et jorde.

Sa han var uskadd

Etter utforkjøringen forsvant Hestenes fra ulykkesstedet til fots. Politiet klarte å få tak i ham på telefon en time senere. Han forteller da at han var OK.

Så ble det stille. Siden har ingen sett eller hørt fra 35-åringen. Det finnes heller ikke elektroniske spor etter mannen siden denne telefonsamtalen.

SAVNET: Politiet i Sogn og Fjordane etterlyser den 35 år gamle Per-Arne Hestenes fra Hestenesøyra i Gloppen.
PRIVAT

Store letemannskaper har søkt etter ham, uten hell.— I går utvidet vi søkeområdet rundt plassen der trafikkuhellet skjedde. Vi har søkt langs riksvei 60 over Utvikfjellet med helikopter. I dag har vi i tillegg søkt langs stranden på Breimsvatnet i Gloppen. I tillegg har vi hatt søk i elven mellom Byrkjelo og Reed. Her er det en elveredningsgruppe som har gått gjennom deler av elven. Men det har ikke gitt resultat, sier lensmann Roset.

Ber om hjelp

Politiet ber publikum om hjelp til å løse mysteriet.

— Hvis noen kan komme på noe, hva som helst, som kan ha noe med saken å gjøre, ber vi dem ta kontakt med oss.

Etter dagens søk, vil politiet forsøke å gjøre opp status i saken.

— Vi må ettergå opplysninger og tips enda nærmere. Dessverre har vi ingen klare teorier om hva som har skjedd, da kunne vi jo jobbet i en retning, sier Roset.