Meling Hansen forlot sitt arbeidssted i en sivil, mørk blå, femdørs Ford Focus tjenestebil, reg. nr ST 58413. Bilen har to antenner på taket.

Politiet lette i hele natt etter den savnede kollegaen, men uten å komme nærmere løsning på gåten. Hele Fana bydel er nå ferdig gjennomsøkt, forteller lensmann Norvald Visnes.

Søndag ettermiddag deltok 40 personer i letingen etter politimannen. Dette var i hovedsak kolleger som hadde fri.

I dag ble det satt inn et småfly i letingen. Flyet skal undersøke alle hovedveier og parkeringsplasser i bergensområdet, med utgangspunkt fra Fana, men i stadig større sirkler rundt. I ettermiddag ble også luftambulansen satt inn i søket.

I 15-tiden ble søket konsentrert i Bergen Vest og på Sotra, men politiet benekter at de har noen konkrete spor i området.

Politiet står fortsatt uten spor i saken, og oppfordrer publikum til også å se etter bilen i garasjeanlegg, både private og offentlige, pluss å se etter bilspor på kaianlegg og lignende.

Signalement: 183 cm høy, 76 kg, slank kroppsbygning, oval ansiktsform, blågrønne øyne, halvlangt sort glatt hår med midtskill, sort skjegg på haken og bart. Han var iført en lys grå seilerjakke med røde og sorte felt, koksgrå fløyelsbukse, sorte marsjstøvler og en brunlig lue.

Opplysninger i saken kan rettes til operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, tlf. 55556300. Pressekontakt i denne saken er informasjonsleder Trygve Hillestad, mobil 90197501.

Den savnede politimannen Edvin Meling Hansen.