Det er dette bildet som best illustrerer vårt besøk i Kongeparken. Heller ufrivillig ble det også lørdag kveld full fest i hytte nr. 8.

Vi startet i 5 tiden slik at formen var på topp til Postgirobygget sin konsert, som vi håpet ville bli bedre enn konsertene fredag kveld.

Postgirobygget svarte til forventningene og vartet opp med flere godlåter. Deretter bar det opp i hytten for vorspiel nr. 2.

Etter å ha inntatt enda mer alkoholholdig drikke bar det igjen ned til konsertarenaen hvor Ralph Myers and the Jack Harren Band spilte enda mer god musikk. Sliten, men fornøyd dro vi tilbake til hytten og falt til ro.

Morgenen derpå så vi imidlertid resultatet av festingen. Her måtte det et skikkelig skippertak til før vi kunne forlate området. Alle sto på og da inspeksjonen fant sted presterte innehaveren av campingen å si: "ja, her har det gått rolig for seg". Vi måtte alle flire litt av denne kommentaren.

Resten av campingplassen + området rundt så derimot ut som et bombemål. Boss, tomflasker og en henslengt campingvogn gjorde at vi virkelig føler med dem som skal få gleden av å rydde etter oss.

På veien hjem fikk vi meldinger om mer uvettig oppførsel. Tre russejenter skal ha blitt voldtatt i parken, mens flere skal ha blitt tatt med narkotika. Vi ble også vitne til at en bil ble tatt i promillekontroll, dette til tross for at Politiet sto og utførte frivillige tester i Kongeparken.

Som eneste to i kjørbar stand, var det Kari og Inger Elin som fikk kjøreansvaret for hjemoverturen.

Sammen med tusenvis av andre russ var vi både lettet over å få komme hjem og slappe av, men også litt vemodig over at det berømte og ikke minst beryktete Landstreffet i Kongeparken 2005 var over.