Det var mellom klokken 09.00 og klokken 10.00 mannen fikk besøk av de tre karene, hjemme i sin egen leilighet på Erdal i Askøy kommune.

— De skal ha gått inn i leiligheten og slått han rett ned. Deretter tok de med seg en lang liste med eiendeler fra boligen, mellom annet et stereoanlegg og et fjernsyn, sier politibetjent Vera Bakke ved Askøy lensmannskontor til bt.no.

Pågrepet på Kleppestø Mannen skal selv ha ringt og anmeldt forholdet. Han skal ikke ha blitt alvorlig skadd, men har fått skader i ansiktet og en kraftig blåveis.

— Vi pågrep de tre mennene på 24 år, 32 år og 34 år, i går formiddag. De var da hjemme hos en fjerde mann på Kleppestø. Ingen av de tre bor på Askøy. De tre ble avhørt i går og sluppet løs i går kveld. Siden de hat gått inn i leiligheten, slått ned mannen og stjålet en mengde eiendeler, klassifiserer vi dette som et ran, sier Bakke.

Ulike forklaringer Mannen som ble banket opp, skal ha sagt at han ikke har noe uoppgjort med de andre mennene. Det skal de som nå er anmeldt for ranet ikke være enige med han i.

Bakke ønsker ikke å si noe om hva de anmeldte har forklart, men de erkjenner å ha vært på stedet.