Natt til mandag ble en 30 år gammel mann ranet av to ukjente menn utenfor Grieghallen.

30-åringen var på vei hjem fra byen da han traff to menn utenfor Ugla. Mennene snakket til 30-åringen, og tok følge med ham da han gikk mot Grieghallen for å finne en taxi.

Truet med kniv

Tonen var gemyttlig helt til de kom bort til Grieghallen. Der trakk en av de to mennene frem en kniv, og de truet til seg 30-åringens lommebok. Deretter tvang de ham til å ta ut flere tusen kroner fra minibanken.

— Ranerne forsvant i Nygårdsgaten, i retning Ugla. På veien møtte de en kvinne som kom gående mot dem. Denne kvinnen snakket med den ene av ranerne. Vi er svært interessert i å komme i kontakt med denne kvinnen, sier avdelings-sjef Tove Lian Mathiesen ved person- og voldsavsnittet ved Hordaland politidis-trikt.

Ranet skjedde mellom klokken 03 og 03 45. Politiet er interessert i å komme i kontakt med alle som var i området i dette tidsrommet. 30-åringen har gitt følgende beskrivelse av gjerningsmennene:

Gjerningsmann 1:

I slutten av 20-årene. Har mørkebrunt, kort hår med høye vi-ker. Er rundt 1,80 høy og tynn. Snakker Bergens-dialekt. Hadde på seg blå don-geribukse, hvite joggesko og blå genser som muligens hadde hvite Adidas-striper. Denne mannen holdt kniven, som er en tollekniv med et ti centimeter langt knivblad.

Gjerningsmann 2:

I slutten av 20-årene. Har lyst, kort hår. Er kraftig og virket trent. 1,85 ý 1,90 høy. Hadde på seg grå t-skjorte, blå dongeribukse, joggesko og en mørk blå jakke som muligens er en fleecejakke.