Mest dramatisk var det rett over midnatt da en rakett traff et vindu i Ibsens gate. En beboer klarte å få kontroll over situasjonen.

— Det ble meldt at raketten hadde gått inn vinduet, men vi har ikke fått dette bekreftet, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt Hans Erik Thue torsdag morgen.

110-sentralen kunne etter kort tid melde at brannen var slukket.

Flere branner i bosscontainere

Ellers har brannvesenet i Bergen rykket ut til en rekke branner i bosscontainere rundt om i byen.

— Utover det har vært stille for oss, sier vakthavende sjef på nyttårsaften i Bergen brannvesen, Frode Bødtker.

Politiet i Hordaland har heller ikke andre rapporter om alvorlige personskader under nyttårsfeiringen.

— Vi har to i drukkenskapsarresten. Ellers har det vært litt knuffing og slåssing som har endt i kutt, men ingen alvorlige skader. Vi har også rykket ut til flere familieforhold, sier Frode Kolltveit klokken 06.00.

— Men sammenliknet med andre nyttårsaften, har det vært ganske stille. Det kan ha noe med været å gjøre. Det har vært gankse surt i natt og det har nok ikke vært fristende å stå ute.

Les også:

Klager på rakettoppskyting

Politiet i Haugaland og Sunnhordland har hatt en travel natt. Klokken 01.49 måtte de blant annet rykke ut et utested i Leirvik etter å ha fått melding om en agressiv mann.

— Mannen hadde gått til angrep på vaktene, og var fortsatt til dels krakilsk da han ble pågrepet av patruljen, sier operasjonsleder Oddvar Olsen.

Mannen ble kjørt til legevakt på grunn av diverse småskader.

Under en time senere ble det meldt om slåssing ved Esso i Leirvik. En fornærmet hadde skader i ansiktet og ambulanse ble rekvirert.

Politiet i Sogn og Fjordane har derimot fått flere klager på rakettoppskyting nær trehus og at dyr blir plaget. Meldingene kommer fra hele distriktet, ifølge politiloggen.