Det er menigheten i kirken som står bak «Pust i Bakken», som er beregnet på ungdom fra 8. klasse. Et fint tiltak for dem som ennå ikke har fylt 18 — både til å treffe hverandre og til å ha hyggelig samvær med voksne

Også i vår var det ungdomskafé i kirken. Da var det mange ledere og få ungdommer innom. Dette har prest Lars Petter Eide i Slettebakken tenkt å gjøre noe med. Plakater er satt ut på skolene og andre plasser, og informasjon er sendt media. Nå gjenstår det bare for bydelens ungdommer å finne veien til kveldskafeen.

Selve kveldsopplegget ser slik ut: I underetasjen blir det vist film på storskjerm, mens det i menighetssalen oppe er kafé med pizza, andre varmretter og kiosk. Her er også rom for bordspill, bordtennis og sosialt samvær. Selve kirkerommet er åpent for dem som i stedet måtte ønske seg litt ro og stillhet. Her kan travel ungdom få rom for ettertanke og kanskje tenne seg et lys.

Foreløpig har menigheten 20 ledere på «Pust i Bakken»-listen. Men der er plass til flere. Kunne du tenke deg å gi en fredagskveld i måneden til ungdommer på Slettebakken, send et e-brev til presten på lars.petter.eide@bkf.no, eller ring ham på 55597150 (52 direkte).