— Hele episoden var en sjokkopplevelse for oss. Vi kan jo ikke forutse at en gjest som har gått her i mange år plutselig skal «tilte» og gå løs på andre med biffkniv, sier daglig leder Trond Skråmestø på Wesselstuen på Ole Bulls plass.

Knivrispingen skjedde midt inne i restauranten i oktober. Bergens-psykologen i 50-årene er nå anmeldt til politiet av mannen som ble rispet.

Skråmestø var ikke på jobb den aktuelle fredagskvelden, men har fått referert fra de ansatte hva som skjedde.

— Psykologen sitter ved et bord, reiser seg, og prøver å sette seg ved et annet bord. Han får beskjed om at han ikke er velkommen der. Etter at han blir avvist, går han tilbake til sitt eget bord og henter en biffkniv. Han tar tak i gjesten som har avvist ham, og risper ham i halsen med kniven, sier Skråmestø.

Psykologen skal ha vært beruset, men ikke overstadig.

Vaktene på Wesselstuen ble oppmerksomme på hva som foregikk, grep psykologen og tok kniven fra ham.

— Han ble geleidet ut, og holdt under kontroll av vaktene til politiet kom, sier Skråmestø.

Mannen som ble rispet med kniven fikk tilbud om legehjelp, men mente at han ikke trengte det.

— Sjokket var nok verre enn såret. Det er svært beklagelig at denne gjesten skulle bli utsatt for dette, men vi har aldri før opplevd noe liknende. Vi kan jo ikke gå over til å bruke plastbestikk heller, sier Skråmestø.

Psykologen er nektet adgang på Wesselstuen på livstid etter knivepisoden.

— Det er en selvfølge at han blir nektet adgang for bestandig. Han har kommet hit etter denne episoden, men er blitt avvist i døren, sier daglig leder Trond Skråmestø.