— Han rettet en pistol mot ansiktet mitt. Så skjøt han et skudd i gulvet og til slutt voldtok han meg, sier den prostituerte kvinnen om hva hun ble utsatt for av en kunde natt til 16. mai.

Den 31 år gamle kvinnen selger sex i Bergen for å forsørge fire småsøsken og en gammel far hjemme i Nigeria.

— Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er livredd. Jeg bor med venninner, men tør ikke være hjemme alene når de går ut for å jobbe, og jeg tør ikke være ute alene, sier hun om krisen hun har havnet i.

Den 23 år gamle mannen plukket henne opp i Strandgaten, der hun vanligvis treffer sine kunder.

Kunden ville bli hallik - Han virket snill, og bodde like ved, så vi gikk hjem til ham. Vi hadde sex, men han var ikke fornøyd. Derfor ba han om å få pengene sine tilbake, 1000 kroner, forklarer hun.

Kvinnen synes han begynte å bli aggressiv, derfor ga hun ham pengene og trodde hun skulle få gå.

— Plutselig dro han frem en pistol som han rettet mot ansiktet mitt. Han sa han ville ha penger, selv om jeg hadde gitt ham alle pengene. I tillegg sa han at vi skulle ha sex igjen, slik at han ble fornøyd, forklarer kvinnen.

Livredd for å bli skutt, var hun vitne til at han fyrte av ett skudd i gulvet. Så voldtok han henne. Når hun endelig trodde det hele var over, tok han passet hennes og sa at han skulle bli halliken hennes.

— Han fulgte meg ut på gaten med en pistol i lommen og ba meg komme i gang og arbeide. Jeg gikk bortover, og fant heldigvis venninnene mine ganske rask. Vi løp der ifra, og så gikk jeg rett på politistasjonen, sier 31-åringen.

I tillegg til sjokket og redselen, er kvinnen også plaget med fysiske smerter og skader etter overgrepet.

På turistvisum i Norge - Jeg vet ikke om jeg klarer å jobbe igjen, men jeg har egentlig ikke noe valg. Først når søsknene mine er kommet gjennom skolen, og har fått seg en jobb, kan jeg kanskje slutte, sier kvinnen.

Hun forteller at søsteren hennes jobbet en periode i reisebyrå, og fikset det slik at hun kom seg til Italia for syv år siden.

Der jobbet hun noen år på fabrikk, men tjente bare 800 euro i måneden. Det var for lite til å holde liv i hele familien. Hun begynte å prostituere seg, men kom i klammeri med italiensk politi.

Derfor begynte hun å reise til Norge for å selge sex. Hun sier at hun ikke har noen hallik, at hun jobber for seg selv.

— Jeg er her tre måneder om gangen, og så reiser jeg til Italia i to måneder. Nå skal jeg snart til Italia igjen, men jeg er klar for å komme hit og forklare meg i retten om denne saken når jeg må, sier hun

Drømmer om vanlig jobb Fremtidsdrømmen er ikke mer overdådig enn at hun ønsker seg en vanlig jobb med anstendig lønn, og muligheten til å reise hjem til Nigeria med jevne mellomrom.

— De syv årene jeg har vært borte, har jeg mistet både min mor og en lillebror. Det er veldig, veldig tøft å være vekke fra familien så lenge, sier kvinnen.

Nå er alt blitt verre enn hun kunne forestille seg.