Under pågripelsen slo hun en lensmannsbetjent i ansiktet, og like etter urinerte hun i politibilen.

Kvinnen var så beruset at det ikke var mulig å få henne til å avgi blåseprøve. Men det er tatt blodprøve, opplyser operasjonsleder Thor Gunnar Westlye i Haugalandet og Sunnhordland politidistrikt til bt.no.

Politiet fikk klokken 15.30 melding om at to kvinner slåss og hylte utenfor Stord postsenter i Leirvik sentrum. En kvinne som kjente den 54 år gamle kvinnen var da i ferd med å ta fra henne bilnøklene og prøvde å argumentere med at hun ikke var i stand til å kjøre bil. Hun fikk omsider tak i bilnøklene og forlot stedet.

Men den 54 år gamle kvinnen, som nylig har flyttet til Stord, hadde en ekstra bilnøkkel. Hun satte seg inn i sin flotte og kostbare bil og kjørte av gårde. Etter kort tid ble hun innhentet av en politipatrulje. Da hun ble stoppet, satt hun i førersetet med en flaske sprit i hendene.

Kvinnen likte dårlig å bli stoppet av politiet. Under pågripelsen slo hun en lensmannsbetjent i ansiktet. Hun vil derfor også bli siktet for vold mot politiet.

Da hun skulle fraktes inn til lensmannskontoret, urinerte hun både i politibilen og litt senere i lensmannskontorets garasje.

Kvinnen ble senere fraktet til politihuset i Haugesund og satt i arrest der.