Det var Vestlandets kveld i Extra-trekningen i kveld. Andregevinsten på 500.000 kroner gikk til Høyanger, mens Kvinnherad stakk av med den tredje største premien.

Men aller gladest var Anne-Elise Berge. 57-åringen fra Flåm har bokstavelig talt satset alt på ett brett siden Extra ble innført i Norge. Hver uke har hun levert inn de samme tallene, med håp om at en gang måtte de gå inn med kjempegevinst.

Men det var et annet brett som til slutt skulle gi gevinst, forteller hun til bt.no.

— Jeg er litt overtroisk, og pleier å kjøpe et brett i tillegg når jeg er på besøk andre steder. Jeg kjøpte et i Lærdal helt på impuls, og det var det som gikk inn, sier Berge.

Dermed kan hun vente seg 1.259.980 kroner inn på kontoen før jul. 57-åringen er delvis ufør og jobber 50 prosent i kantinen hos kommunen, så pengene kommer godt med.

— Jeg har ikke helt skjønt dette ennå. Tror ikke jeg får det inn i hodet før jeg ser pengene på kontoutskriften. Derfor har jeg ikke tenkt på hva jeg skal bruke pengene til. Men jeg har litt gjeld på huset og to døtre. Muligens blir det litt ekstra fine julegaver i år, men de store utskeielsene blir det ikke, sier Anne- Elise Berge - fortsatt omtumlet etter millionkvelden den 13.