— Hun er operert, men fortsatt bevisstløs, forteller Bjørn Eide, politioverbetjent ved Arna og Åsane politistasjon.

Kvinnen ble påført livstruende hodeskader. I formiddag var tilstanden kritisk. Etter operasjonen var hun noe bedre, men tilstanden ble fortsatt betegnet som alvorlig.

Ropte etter nøkler

Mens legene kjempet for å redde den 39 år gamle kvinnens liv, jaktet store politistyrker på mannen som skadet henne. Flere personer var sjokkerte vitner til at kvinnen ble slått helseløs på campingplassen ved Travparken torsdag.

— Det var helt vilt, sier et av vitnene til Bergens Tidende.

Han forteller at mannen og kvinnen kom til campingplassen i en hvit Toyota Corolla. De hentet rene klær fra vaskeriet som de puttet inn i bilen.

— Jeg så at de satt i Toyotaen, og trodde de koste seg. Like etter var begge ute. Mannen sparket kvinnen flere ganger mens hun lå nede. Andre vitner forteller om massiv vold:

— Da vi så at han sparket henne i hodet, grep vi inn. Det virket som han ville ha noe hun hadde i hodet. Han ropte etter nøkler.

- Meld deg!

Mannen kastet seg inn i Toyotaen og spant av gårde. På bakken lå kvinnen med blodig ansikt.

– Vi har avhørt en rekke vitner, men vet ikke hva som er motivet bak voldsbruken. En 32 år gammel mann fra Bergen er etterlyst internt i politiet. Vi vil oppfordre ham innstendig til å melde, sier Bjørn Eide.

Den mistenkte mannen er straffedømt en rekke ganger, blant annet for narkotikaforbrytelser og mindre voldsepisoder. I vår skulle han møtt som tiltalt i Bergen tingrett, men saken ble utsatt fordi politiet ikke klarte å finne ham. 32-åringen og den skadde kvinnen er ikke samboere. Hun skal ha flyttet inn i en campingvogn ved Travparken for to uker siden.

Politiet vil ikke kommentere om 39-åringen tidligere har vært utsatt for vold eller trusler.