– Det kom lastebiler og heiste opp brakker som Alexela bruker. Litt etterpå kom politiet. Nå står det tre lastebiler nær fergekaien, de får ikke lov til å kjøre ombord på fergen, fortalte et øyenvite til bt.no tidligere i dag.

Lensmann Henry Indrebø i Gulen bekrefter at politiet holder lastebilene med brakkene tilbake.

– Vi har satt en stopper for det innil vi får avtalene på bordet. De får ikke reise før vi får dette avklart eller partene blir enige, sier Indrebø.

Partene i striden er Alexela Sløvåg og et selskap eid av Trond Emblem, ifølge lensmannen.

Etter flere timer med forhandlinger, der begge parter hadde advokat til stede, ble Emblem og Alexela Sløvåg i ettermiddag enige. Brakkene ble fraktet tilbake til stedet de ble hentet fra.

– Partene ble enige, utover det kan jeg ikke si mer nå. Hvis de vil gå videre med det, får de ta det gjennom rettsapparatet, sier lensmann Indrebø, som opplyser at politiet bidro med megling mellom partene.

Begge advokatene som var til stede under forhandlingene var svært ordknappe etter at situasjonen ble avklart i ettermiddag.

– Det var en tvist. Men den ble løst, og brakkene er tilbake på plass, sier advokat Erik Myhr Nilsen, som representerer Alexela Sløvåg.

– Vi hadde en situasjon der min klient mente at en kunne hente brakkene. Men så fant man en løsning, og de ble kjørt tilbake. Mer er det ikke å si, sier Trond Emblems advokat, Per Magne Kristiansen.

**Les mer:

Krev millionar for Sløvåg-tap**

**Les også:

Vil ha 15 millionar til nytt omdømme**

**Les mer:

Dagbøter til Alexela Sløvåg**

LESERBILDE