Etter at bt.no skrev om saken med bosset som fløt på parkeringsplassen på Paradis i går formiddag, grep politiet inn.

— Vi var der litt før klokken fire. Rumenerne som har slått seg til på parkeringsplassen ble bedt om å rydde opp bosset. Og deretter forlate parkeringsplassen, sier operasjonsleder Erik Hole i Hordaland politidistrikt.

Dette skal de ha gjort.

Slo leir på parkeringsplass

På en parkeringsplass ved Paradis-krysset har en gjeng fra Øst-Europa slått leir.

— De har vært er i en og en halv uke og det ser ikke ut, forteller en nabo.

Han forteller at de slår opp en presenning mellom bilene og sover der. Mat lager de på parkeringsplassen og bosset flyter. Han sier også at de bruker buskene rundt parkeringsplassen som toalett.

— Har de på noen måte vært truende?

— Nei, de har ikke, men det er litt ekkelt når de går rundt på eiendommene og sjekker bosspannene. Og så er det litt rart at de bor her midt i lyskrysset på Paradis, sier naboen som vil være anonym.

Bosset fløt

Han har kontaktet politiet, og de har lovet å se på saken.

Da vi var på stedet i formiddag var det bare en bil fra en baltisk stat som var parkert på parkeringsplassen. Rundt bilen fløt det av boss. To tomme 5 liters kartonger med vodka, bildekk, sko og jakker la strødd rundt bilen. På muren la det matrester og brukte papptallerkener.

Operasjonsleder Erik Hole i politiet, sier at de har fått melding om ett tilsvarende forhold på Vollane i Eidsvåg i formiddag.

POLITIET GREP INN: Etter oppslaget på bt.no, tok politiet kontakt med de som hadde slått seg til på parkeringsplassen på Paradis.
2211-tipser
BOBIL? Området rundt bilen ser ut som en svinesti.
FESTPLASSEN: Flere tomme femliters kartonger med vodka ligger strødd rundt på parkeringsplassen.
Pål Engesæter
GATEKJØKKEN: Murkanten er full av brukte tallerkener, sko og tepper.
Pål Engesæter
Klær og boss er slengt i buskene.
Pål Engesæter