Det var tirsdag i forrige uke politiet kom over en bolig i Grimseidvegen. Der fant de et hus fullt av det de mener er tyvegods.

Se flere bilder av beslaget her.

Fredag gikk politiet ut med bilder av beslaget. Samtidig ba de publikum kontakte dem, dersom man trodde at man hadde eiendeler blant de beslaglagte gjenstandene.

BARE NOE: Dette er bare noe av tingene politiet mener er stjålet. Gjenstandene var lagret i et hus i Fana og ble oppdaget forrige tirsdag.
POLITIET

Mangler oversikt— Folk har ringt og ringt. Alle forteller at de er blitt utsatt for tyveri og lurer på om deres ting er beslaglagt, sier Grunde Ness, etterforskningsleder for saken.

Han forteller at politiet registrerer dem som kontakter dem i forbindelse med saken. Men det går tid før de har full oversikt over gjenstandene.

Usikker verdi

— Vi må få komme tilbake til folk på et senere tidpunkt. Fortsatt er det tidlig i etterforskningen, og vi må foreta en skikkelig registrering før vi tar folk inn, sier Ness.

- Hva er verdien på det totale beslaget?

— Det har jeg ikke oversikt over.

- Vet du når dere har oversikten klar?

— Nei.

Mandag formiddag fikk politiet fortsatt telefoner. Dersom du har mistanke om at du har eiendeler i beslaget, kan politiet kontaktes på 55 91 91 00.

tyvgods7.JPG
POLITIET