Lystene ble sterke for det unge paret, som var beruset på mer enn kjærlighet. De satte i gang med et sex-show i full offentlighet, inntil politiet så seg nødt til å rykke ut for å sette en stopper for hyrdestunden.

Barnefamilier og vennegjenger som var ute for å kose seg i solskinnet, ble i større eller mindre grad ufrivillige tilskuere til elskovsakten.

Opptrinnet fant sted onsdag på Os brygge ved Oselvarverkstaden.

I full sving

— Vi tittet ned på bryggen, og så et par i full sving med å ha sex. Vi sa hei til dem, men de bare tittet opp og fortsatte, sier et øyenvitne til BA.no.

— Vi ble varslet om et par som hadde sex i full offentlighet, men hadde ikke tid til å rykke ut umiddelbart, sier politibetjent Hans Lunde til BT.

Akten varte en god stund, og det lystne paret flyttet seg etter hvert fra bryggen over på noen steiner like ved.

— Vi kjørte til stedet cirka en time etter at vi ble varslet. På vei dit fikk vi melding om at paret hadde begynt på 'an igjen, sier Lunde, som aldri har vært borti noe liknende.

Mye folk i området

— Det var mye folk i området i det fine været, og både unger og voksne reagerte. Vi tok kontakt med paret, som var meget beruset. De hadde fått klær på seg, men var ikke videre samarbeidsvillige. Mannen kom med trusler mot oss og var meget vanskelig.

De elskende er nå anmeldt for usømmelig atferd. Mannen er i tillegg anmeldt for trusler mot offentlig tjenestemann, og måtte en tur i fyllearresten. Uten sin kjære.