Onsdag skrev bt.no at politiet i Fyllingsdalen har siktet en norsk mann for hallikvirksomhet. I rekkehuset, der han selv bor, mener politiet at to thailandske kvinner har solgt sex.

Kronene kan trille

De er avhørt og løslatt. Politiet har pågrepet mannen og siktet ham for hallikvirksomhet.

Etter at politiet tidligere i år fikk tips om at det ble solgt sex fra rekkehuset, begynte de å følge med på aktiviteten i boligen. Over lengre tid har de registrert menn komme og gå fra rekkehuset.

Tirsdag formiddag ble en av dem tatt av politiet etter at han kom ut fra huset. Han ble ilagt et forelegg på 15.000 kroner.

Nå kan det se ut som om kronene kommer til å fortsette å trille inn i statskassen.

— Vi har vært i kontakt med flere av de som har besøkt huset, men det er andre som må regne med å bli kontaktet, sier Tore Salvesen, stasjonssjef ved Bergen vest politistasjon.

Sperret bankkonto

— Hvor mange eventuelle kunder har dere oversikt over?

— Det ønsker jeg ikke å kommentere, svarer han.

Onsdag kveld var den halliksiktede mannen ikke avhørt. Det vil trolig skje torsdag. Politiet har tatt en rekke beslag i huset. Etter det bt.no kjenner til, skal de ha beslaglagt mannens PC, en rekke papirer og telefon. Dessuten har de sperret hans bankkontoer.

— Jeg ønsker ikke å gå i detaljer på hva vi har foretatt, utover at det er mye materiell som nå skal gjennomgås. Vi er tidlig i etterforskningen, sier Salvesen.

HAR OVERSIKT: Tore Salvesen og politiet i Bergen vest kommer til å ringe menn de mener har kjøpt sex fra rekkehuset i Fyllingsdalen.
TOR HØVIK (ARKIV)