Da det ble lyst søndag morgen, startet politiet søket etter den savnede mannen med mini-ubåt i områdene rundt der ulykken skjedde.

Politet holdt på til det ble mørkt, uten å gjøre funn.

— Vi har ikke funnet den savnede så langt, og vi avslutter søket foreløpig, sier Kjersti Eidsnes, operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt.

Tror han ligger i sjøen

Politiet understreker nå at de er avhengig av nye innspill for å fortsette søket.

— Vi har ikke planlagt noe nytt søk, sier Eidsnes.

Tidligere på dagen opplyste operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt Jan Steimler at det er nærliggende å tro at han ligger i sjøen.

Forsvant torsdag

Totalt 180 personer deltok lørdag i søket etter 18-åringen, som forsvant etter en bilulykke torsdag morgen. Det inkluderer profesjonelle letemannskap, politi samt familie og venner fra lokalsamfunnet i Fjell.

Det var torsdag morgen at politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien på Ekerhovd på Sotra. Like etter fikk politiet melding om at enda en bil hadde kjørt av veien samme sted. Da patruljen kom frem, hadde begge førerne stukket av.

Den ene føreren meldte seg for politiet senere samme dag. 17-åringen ble anmeldt for promillekjøring etter å ha tatt en blodprøve. Letehunder ble satt inn for å finne den andre, Johannessen Lie. De fulgte spor etter ham ned til sjøen.