Mens Branns sportssjef boltret seg på Geilo med laget, rant altså pengene inn fra V75-runden på Leangen. I 17-tiden lørdag var det klart at tippelaget fra Bergen hadde en av fire vinnerbonger.

Satset 1080 kroner

Hovedmannen i andelslaget forteller til BT at de ti hadde en innsats på 1080 kroner hver, etter anbefaling fra tippetjenesten til Øyvind Grøstad. Etter fem løp lå toppremien an til å bli rundt 8000 kroner, men overraskende seirer i de siste løpene ga betraktelig større premie. Saras Tofte og Synjo Actress er hestene Ludvigsen og vennene kan takke for at gevinsten ble såpass raus. For ordens skyld: De andre vinnerhestene het Kvamdals Pijo, Ditka Crown, Lannem Skøyeren, Gatemouth Brown og Creek's Love.

— Vi er småspillere

Selv om flere kolleger deler Ludvigsens interesse for å spille på hest, er det ingen andre fra Brann med i dette laget. Gjengen har ikke dratt i land noen liknende gevinst før.

— Vi er småspillere, i den grad man kan kalle det småspilling når innsatsen en 1080 kroner. Per-Ove også, han har et fornuftig forhold til dette med spill og penger, sier hovedmannen.

— Dette andelslaget har vi hatt cirka åtte ganger det siste året. Denne gangen var det jackpot fra sist og det fikk vi jo full valuta for.

Med fatning ...

— Blir det fest nå da?

— Det har vært noen vidunderlige telefonsamtaler og vi må jo ha en samling. Folk var litt spredt i går, én var på bygdedans og Per-Ove var jo på Geilo, sier mannen, som kan fortelle at Ludvigsen tok tippeseieren med fatning.

— Per-Ove er jo en sindig mann, han kaver seg ikke for mye opp. Han slår ikke stiften, for å si det sånn.

Per-Ove Ludvigsen selv hadde ingen kommentar til V75-gevinsten.