Journalisten har dekket konflikten mellom Israel og palestinerne de siste ukene. Noen mener han er partisk og står på palestinernes side mot Israel.

— Nå er det nok

Græsvik forteller på sin Facebook-side at han avbrøt ferien for å dekke krigen:

«Vær så snill. Nå er det nok. Over to tusen hatmld i form av sms mail twittermld og fb mld er for mye. Jeg avlyste ferien for å dekke en krig. Nå angrer jeg. Hatet fra Israelelskerne er mer enn jeg orker. Nå er det nok», skriver Græsvik.

- La meg slippe mer hat

«Jeg er alene om å motta og forsøke å svare på kritikken som kommer på denne siden og på min twitterkonto. Dette er IKKE en TV2-administrert side. Den administreres ikke av noen andre enn meg. Nå vil jeg slippe. Jeg skal ikke plage noen av dere med antall drepte barn. La meg være i fred. Og la meg slippe mer hat», fortsetter han.

På ti timer har nesten tusen mennesker kommentert innlegget. Det har fått over 3000 likes.

BT har vært i kontakt med Græsvik. Han ønsker ikke å kommentere saken, men opplyser at han har slettet det meste av hatefulle ytringer og blokkert enkelte fra siden.

Ubehagelig

De siste ukene har det vært store diskusjoner rundt norske journalisters dekning av krigen i Midtøsten.

Sidsel Wold fortalte i sommer at hun synes det var frustrerende og ubehagelig å bli utsatt for hets på sosiale medier.

Utenriksmedarbeideren i NRK har dekket konflikten mellom Israel og palestinerne. I likhet med Græsvik har hun blitt beskyldt for å ha tatt parti mot Israel.