Politiet gikk i dag tidlig ut og etterlyste 41-åringen, som kommer fra Kvinnherad.

Mannen ble sist sett på nevrokirurgisk avdeling på sykehuset torsdag klokken 17.00. Han var da innlagt på sykehuset med skader etter en arbeidsulykke, og hadde blitt operert tirsdag.

I dag gjennomsøkte politiet på nytt Haukeland sykehusområdet, uten resultat. To hundepatruljer lette i formiddag etter mannen i området omkring sykehuset. Politiet tror 41-åringen kan ha vært forvirret etter operasjonen, og derfor forlatt avdelingen på sykehuset.

Den savnede har kort hvitt hår, men på høyre side er håret barbert bort på et 10 ganger 10 centimeter stort område. Her har han et operasjonsarr. Han var iført en blå t-skjorte, mørkeblå joggbukse, hvite sandaler og muligens en mørk blå bomullsgenser med hvit stripe på.

— I går fikk vi indikasjoner på at han kunne ha dratt til hjemstedet i Kvinnherad. Dette har vi nå sjekket ut, og det viste seg ikke å stemme. I dag tidlig har vi derfor satt inn alle tilgjengelige patruljer for å gjennomsøke sykehusområdet, samt å undersøke hotellene i byen, forteller politiets operasjonsleder Per Stiegler.