Husøy studerer på Høgskolen i Agder (HiA), og om morgenen siste dagen i september parkerte han som vanlig bilen på en oppmerket parkeringsplass på Gimlemoen.

Da han kom ut for å hente bilen noen timer senere, var overraskelsen stor. Noen hadde malt over stripen som markerer parkeringsplassen, og under vindusviskeren lå parkeringsboten på 500 kroner, melder Fædrelandsvennen.

Husøy fikk en kamerat til å ta bilder av parkeringsplassen der bilen sto parkert.

— Malingen var ikke tørr engang. I tillegg kunne du se deler av den hvite stripen, fordi de ikke fikk malt der hjulene sto oppå stripen, sier Husøy til avisen.

Husøy betalte boten, men sendte senere inn klage til Kristiansand Parkeringsselskap, som håndhever parkeringsreglene på Gimlemoen.

Det var Robert Dalen, driftsleder på HiA, som hadde bedt Statsbygg om å male over oppmerkingen, fordi parkeringsselskapet hadde bedt om at plassen måtte fjernes.

Den omstridte parkeringsplassen ligger i enden av en rad med flere plasser, og stikker delvis ut i innkjørselen til parkeringsplassene som ligger lenger inn på området. Ifølge Dalen skulle ikke denne aktuelle parkeringsplassen være i bruk, og derfor ble stripen malt over.

Dalen vil personlig gjøre det han kan for at Husøy får medhold i sin klage til parkeringsselskapet.