Betjenten som åpnet opp bakdøren til politibilen, ble så overrasket at han bare smelte den igjen, da han så paret i aksjon uten det minste snev av bluferdighet.

— Han ropte at han skulle spylt oss ut med kaldt vann, forteller 21-åringen, som var i ferd med å få behovene sine tilfredsstilt av det han kaller en god venninne.

Paret ble ikke spylt ut av bilen, da de skulle inn i arresten. Politimannen tok i stedet tak i jenten og dro henne ut av bilen.

— Det kunne gått riktig galt, for å si det slik, sier 21-åringen, som var lite fornøyd med å bli avbrutt i akten.

Kvinnen prøvde å hjelpe

Bakgrunnen for hyrdestunden i politiets cellebil, var at 21-åringen hadde blitt stoppet av politiet mistenkt for promillekjøring og kjøring uten førerkort. Episoden skjedde i Bergen i april i år.

— Jeg kom kjørende og fikk øye på en dame jeg ikke hatt sett på lenge. Jeg stoppet og skulle snakke med henne. Da politiet kom, prøvde hun å hjelpe meg. Dermed ble vi begge sendt inn i politibilen, sier 21-åringen.

De to hadde ikke sett hverandre på lenge, og han hadde i utgangspunktet stoppet for å gjøre seg til venns med henne etter at de hadde vært uvenner en periode. Stemningen i politibilen ble så god at det var nødt til å skje noe seksuelt.

Han erkjenner at begge var noe bedugget.

- Fri sex

21-åringen skjønner godt av politimannen som avslørte dem i politibilen, ble noe overrasket.

— Det var ikke mye skjult det som skjedde, men så er jeg da også for fri sex, sier han.

Politimannen likte ikke det han så. I tillegg til at 21-åringen nå er dømt av Bergen tingrett for fyllekjøring og kjøring uten førerkort, blir han også straffet for å ha opptrådt krenkende overfor politimannen, som på ingen måte hadde bedt om å få se det han fikk se.

21-åringen har nå fått 24 dagers betinget fengsel og åtte tusen kroner i bot.