Mannen hadde tatt seg fra Arna til Flaktevit i Åsane. Han ble pågrepet i terrenget etter søk med hund. Dette melder politiet på Twitter klokken 09.30.

Politiet søkte først med hund i rundt Arna jernbanestasjon i morgentimene, men avsluttet søket klokken 08.55, da de ikke fant noe.

På vei tilbake fra søket fikk en av hundepatruljene øye på en person i terrenget som passet beskrivelsen. De satte fra seg bilen ved Gaupås i Arna og fulgte etter personen.

Stakk fra kontroll

Det var under en kontroll av tre mistenkte menn på perrongen i Arna i morges at den ene stakk av fra politiet.

— Vi har 3-4 patruljer som er ute og ser etter mannen,sier operasjonsleder Frode Kolltveit ved Hordaland politidistrikt.

Det var konduktøren om bord som meldte fra til politiet klokken 5 i morges om tre menn som var mistenkt for å ha stålet mobiltelefoner fra andre reisende.

Sekk med gods

— Vi har funnet en sekk med gods, og jobber nå med å finne ut om dette er telefonene som er stjålet på toget, sier innsatsleder Kjetil Øyri på stedet.

Flere passasjerer på nattoget fra Oslo ga beskjed til konduktøren om at telefonene deres var blitt borte.

— Mannen løp mot Øyrane Torg. Folk i Arna trenger ikke å være urolige hvis de ser politipatruljer i nærmiljøet. Vi regner ikke vedkommende som spesielt farlig, sier Kolltveit.

De to andre mennene som ble pågrepet tidligerer sitter i varetekt.