En 32 år gammel nigeriansk kvinne som har hatt tilknytning til prostitusjonsmiljøet i Bergen hadde ikke papirene i orden da hun kom til Flesland fredag kveld.

Politiet pågrep henne klokken 22.40 da hun kom til Bergen fredag. Mandag blir hun fremstilt for varetektsfengsling, siktet for brudd på Utlendingsloven.

— Hun har vært bortvist tidligere og er nå tilbake, sier Bjørn Atle Austevoll, politiførstebetjent ved Bergen Sør politistasjon.

Mandag fremstilles kvinnen for varetektsfengsling i Bergen tingrett.

Ruset i bil med narkotika

Austevoll forteller at kollegene hadde nok å gjøre denne helgen. Ved 17.30-tiden fredag pågrep politiet to menn på 23 og 28 år. De kom kjørende på Osvegen mot Fana og var ruset.

— Vi fikk tips om at de kjørte vinglete. De hadde ikke førerkort, og vi fant også mindre mengder narkotika. Begge ble satt i fengslig forvaring, sier Austevoll.

Oppsøkte politiet

Natt til lørdag sto også en bil i full fyr i Sandbrekkevegen. Politiet fikk melding om at en mann hadde tatt taxi fra stedet. Ifølge Austevoll luktet han røyk og var våt.

— Han meldte seg senere hos politiet i sentrum og ba om hjelp og ble innlagt på Sandviken, sier Austevoll.

Politiet mistenker at han har vært ruspåvirket og kjørt bilen som brant.

Overstadig beruset

Ruspåvirket var også den polske statsborgeren som kom til Flesland lørdag formiddag. Han var overstadig beruset og laget bråk.

— Han ble tatt med makt og kjørt til legevakten for sjekk og er anmeldt for ordensforstyrrelse, sier Austevoll.

Blodspor etter innbrudd

Samme dag ble det meldt om to innbrudd på morgenkvisten på Midttun.

Fra en bod var det stjålet skiutstyr. Fra en bedrift like ved hadde det også vært fremmede inne, men her er det uklart om noe er stjålet.

— Vi fant blod på stedet og har tatt prøver for å kartlegge DNA. Så får vi se om vi får treff i DNA-registeret, sier Austevoll.

Hasj og kokain

Natt til søndag ble to menn stanset på Flesland da de kom med fly fra København. Tollvesenets narkotikahund markerte ved dem, og det ble funnet mindre mengder hasj og kokain på mennene. De fikk forelegg som de vedtok, ifølge Austevoll.

Søndag kveld pågrep også politiet en kvinne og en mann på Paradis. De satt i en bil med stjålne skilt og var ruset. Det ble funnet flere gjenstander i bilen, og begge er innsatt i fengslig forvaring. En av dem står på politiets gjengangerliste.