51-åringen har sittet fire uker i varetekt i overgrepssaken som startet for en drøy måned siden, da han ble anmeldt av en av datterens venninner.

Politiet har nå etterforsket saken den siste måneden, og 51-åringen ble løslatt fra varetektsfengsling forrige uke.

— Vi mener at det ikke er fare for bevisforspillelse, sier politiadvokat Elisabeth Deinboll.

51-åringen er foreløpig siktet for overgrep mot to jenter, der overgrepene mot den yngste jenten startet allerede da hun var 13-14 år gammel.

Politiets etterforskning har avdekket at flere av overgrepene skal ha skjedd i 51-åringens campingvogn. Han skal blant annet ha tilbudt de aktuelle jentene alkohol og sigaretter. Han har også fått dem til å spille klespoker, mot at han kjørte dem på forskjellige aktiviteter, deriblant hesteridning.

— Vi mener saken er mer alvorlig enn først antatt. Det går på selve de seksuelle handlingene vi har siktet ham for og omfanget av det han har gjort. Siktelsen kan også bli utvidet, sier Deinboll.

Politiet har avhørt flere unge jenter i saken og deres foreldre.

51-åringen er gift med moren til den ene jenten han er siktet for å ha begått overgrep mot.

Da anmeldelsen mot ham kom i april, ble det satt i verk rask etterforskning. Mannen ble hentet på arbeidsplassen sin midt i arbeidstiden.

Den pågående saken har fått store konsekvenser for 51-åringens private liv. Overfor politiet har han erkjent at han har hatt seksuell kontakt med de to jentene som er en del av siktelsen, men han erkjenner ikke at de var under den seksuelle lavalderen da dette skjedde.