Forrige fredag ble en kvinne angrepet av en mann som passerte henne ved undergangen i Storetveitveien/Elvebakken på Minde.

— Hun møtte en voksen mann, som uten foranledning slo henne slik at hun havnet i bakken. Deretter sparket han og kom med skjellsord. Han skal også ha spyttet etter kvinnen, sier politiførstebetjent Karsten Rongved ved forseelsesavsnittet på Bergen sentrum politistasjon.

- Skremmende

Kvinnen, som er 27 år, ble ikke skadet. Ifølge politiet klarte hun å gjøre anskrik, slik at gjerningsmannen trakk seg unna.

— Det var selvfølgelig en fryktelig skremmende hendelse for kvinnen, sier Rongved.

Overfallet skjedde klokken 11.50, og politiet tror derfor at det er stor sjanse for at noen har beveget seg i området på denne tiden av døgnet. I løpet av uken har politiet ikke mottatt tips om hendelsen, og derfor henvender de seg nå til media.

Skallet gjerningsmann

Gjerningsmannen skal være rundt 50 år, og er cirka 175 centimeter høy. Han beskrives som skallet med en krans av grått/hvitt hår. Han hadde på seg sort jakke og mørkegrå bukse da han gikk mot Tveitevannet.

Alle som kan ha sett eller hørt hendelsen, eller observert gjerningsmannen, bes ta kontakt med politiet på telefonnummer 55 55 63 00.