4. Serierunde , Smågutter 13. Avd. 05

Arna— Bjørnar Smågutter - Flaktveit Smågutter 2-11 (2-7)

Hele laget var meget bra i dag. Flaktveit vant fultfortjent 11-2, og det kunne fort ha stått både 5 og 6 mål til om laget hadde satt sine klare 100% sjanser. Alikevel skal det litt til for å finne dårlige spillere i dag, når guttene leverer flott angrepfotball og mange lekre detaljer på fotballbanen som i dette oppgjøret. For i dag viste guttene seg så absolutt fra sin beste side.

Guttene spilte virkelig som et lag i dag. Flaktveit styrte kampen fra start til mål. At vi slipper til Arna-Bjørnar med to scoringer i 1. omgang er en liten uheldig glipp fra Flaktveit guttene sin side, som glemmer seg i solsteiken på garnes. Men det var aldri fare for at Arna-Bjørnar skulle komme à jour med Flaktveit. Totalt var Arna-Bjørnar 4 ganger innenfor FIK’s 16 meter i løpet av hele kampen, og dette forteller litt hvor robuste og effektive Flaktveit guttene var i dag.

Dette var også en viktig kamp for Flaktveit å vinne idag, slik at gapet ikke ble alt for stort med lagene foran på tabellen. Med seier i dag har Flaktveit god kontakt . Etter 4 kamper står nå Flaktveit bokført med 2 seiere og 2 tap og målforskjell på 21-15 og 6 poeng. Laget ligger 4 poeng fra 1 plassen. Flaktveit har som målsetning om å bli blant de 4 beste i 1 halvdel av serien, og foreløpig ser dette lyst ut.

Her finner du Flaktveit Smågutter hjemmeside:

Her finner du serietabellen og resultater for Smågutter 13 avd.05:

FOTO: Morten Engbakken
FOTO: Morten Engbakken
FOTO: Morten Engbakken
FOTO: Morten Engbakken
FOTO: Morten Engbakken
FOTO: Morten Engbakken